KERN Global Language Services otrzymuje nagrodę jako wiodący międzynarodowy dostawca usług językowych

Przedsiębiorstwo KERN Global Language Services zostało uznane za wiodącego międzynarodowego dostawcę usług językowych przez firmę badawczą NIMDZI.

Uznanie za wiodącego międzynarodowego dostawcę usług językowych podkreśla wyjątkową pozycję KERN Global Language Services jako lidera w globalnej komunikacji w obrębie branży. Nagroda jako TOP dostawca usług językowych dla regionu DACH cieszy szczególnie, zwłaszcza że KERN Global Language Services wyłania się również jako najlepsza niemiecka firma w branży w rankingu międzynarodowym.

"Tytuł TOP dostawcy usług językowych to dla nas wielki zaszczyt", mówi Michael Kern, członek zarządu KERN Global Language Services. "Jest to wynik naszych niestrudzonych wysiłków, aby zapewnić Klientom wysokiej jakości usługi językowe, jednocześnie opracowując innowacyjne rozwiązania, aby możliwie jak najlepiej spełnić ich wymagania. Ta nagroda potwierdza naszą pozycję czołowego przedsiębiorstwa w branży i jest potwierdzeniem zaangażowania oraz wiedzy naszego Zespołu".

Kluczowym aspektem sukcesu KERN Global Language Services jest ciągły rozwój technologii tłumaczeniowych. Przedsiębiorstwo aktywnie śledzi najnowsze osiągnięcia w branży i dostosowuje swoje rozwiązania do rosnących potrzeb Klientów. Wykorzystując i dostarczając najnowocześniejsze technologie, KERN Global Language Services nieustannie poprawia wydajność i dokładność cyfrowych usług językowych. Obejmuje to przykładowo najnowsze osiągnięcia, takie jak (p)review4client™ lub RSI VoiceApp™.

Jako wiodący dostawca usług językowych, KERN Global Language Services oferuje indywidualne rozwiązania dla przedsiębiorstw działających globalnie. Od tłumaczeń dokumentów biznesowych po tłumaczenia symultaniczne na konferencje międzynarodowe i dokumentację techniczną, KERN Global Language Services oferuje kompleksowe portfolio profesjonalnych usług najwyższej jakości. W ten sposób niezawodnie spełnia różnorodne wymagania Klientów, wyróżniając się wysokim poziomem ich zadowolenia.

Firma KERN Global Language Services pozostaje wierna swojemu zaangażowaniu w pierwszorzędne usługi językowe i zamierza nadal umacniać swoją pozycję wiodącego międzynarodowego dostawcy usług językowych. W przyszłości będzie kontynuować wysiłki na rzecz ciągłego opracowywania innowacyjnych rozwiązań i wspierania swoich Klientów pierwszorzędnymi usługami, aby odnosić sukcesy w komunikacji na poziomie globalnym.

O Nimdzi:
Ranking Nimdzi Premier Regional LSP jest wysoce szanowaną analizą porównawczą, która zapewnia kompleksową analizę kluczowych graczy w branży usług językowych. Ocenia firmy w takich obszarach jak obsługa Klienta, innowacje technologiczne, jakość usług i globalna penetracja rynku. KERN Global Language Services wyróżnił się jako wiodący międzynarodowy dostawca usług językowych dzięki doskonałym wynikom w tych obszarach.

Kliknij tutaj, aby dotrzeć do Rankingu Nimdzi TOP Dostawców Usług Językowych.